Een sixties thema voor uw feestje

De jaren 60 hebben geschiedenis geschreven. Een culturele revolutie, waar plezier en zorgeloosheid belangrijker werden. Wilt u zich weer tijdelijk wanen in de sixties? Dan is het jaren zestig thema iets voor u!
 
Het jaren zestig thema is een van de meest populaire thema’s voor feestjes. U zult, samen met uw gasten, een geweldig feestje beleven! 
 
Voor het organiseren van een sixties party heeft u vooral creativiteit nodig. Aangezien ’t Arendje de thema inrichting verzorgt, kunt u zich volledig richten op de details. Hoe ziet een sixties party er nou uit?

Creatieve uitnodigingen
Maak creatieve uitnodigingen gebaseerd op de jaren zestig. Denk bijvoorbeeld aan hippie-stijl, met felle kleuren, grote ronde letters en logos. Gebruik taal uit de jaren 60 in de omschrijving van het feestje. 

Dress code
Een jaren zestig thema feest wordt leuker als iedereen zich ook zo kleedt. Laat uw gasten zich kleden in de hippie-look: hoofdband of bandana met een lange pruik. Pluizige vesten, bloemenprint shirts en grote brillen.

Spelletjes
Houd spelletjes met uw gasten, zoals het imiteren van beroemdheden uit de sixties. Of probeer bijvoorbeeld dansstijlen uit de jaren zestig na te doen, zoals de Twist. 

Eten
In de jaren zestig waren mensen veel met gezonde voeding bezig. Kies daarom voor verse salades, worteltjestaart en vegetarische gerechtjes. Ook brownies en kaasfondue waren zeer populair in de sixties.
 
Maak er een avond van om nooit te vergeten en laat u meevoeren in de sferen van de zestiger jaren met het Sixties pakket.